Botton, Alain de - De troost van de filosofie

Schrijver:
Titel: De troost van de filosofie
ISBN: 9789045036878
Uitgever: Atlas Contact
Bijzonderheden: Goed
Prijs: € 18,40
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)

Stimgs uit Westervoort

zakelijk

Logo Stimgs

Boeken zijn verkrijgbaar vanaf €3,50 per stuk. Brievenbus Zending is €3,95 en anders betaal je €4,95 voor een zending. Bij bestellingen met 2 boeken of meer krijg je 10% korting op de totaalprijs en bij bestellingen vanaf €25,00 zijn de verzendkosten gratis. Daarnaast krijg je een GRATIS boekenlegger bij elke bestelling en gaat er 5% van het totaal bedrag naar een goed doel (TFTF)
Bij elke bestelling zal ik je per mail een factuur sturen met daarin de omschrijving, de kosten van de artikelen, de betaalgegevens en de bijbehorende track en trace van de verzending vermeld. Ik kan altijd een foto van het exemplaar waar je belangstelling voor hebt naar je toe sturen. Bestellingen worden na betaling d.m.v een bankoverschrijving de volgende werkdag bij het postbedrijf afgegeven.
Voor meer informatie zie de website -- www.stimgs.nl
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stimgs

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Stimgs
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Stimgs
  Kamer van Koophandel nummer: 82067880
  NL003639789B36
  www.stimgs.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Stimgs een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stimgs vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Stimgs kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.