Rebecca Solnit - Recollections of My Non-Existence

Schrijver:
Titel: Recollections of My Non-Existence
ISBN: 9781783785445
Taal: Engels
Uitgever: London 2020 Granta
Bijzonderheden: hardcover met stofomslag, 256 pp, als nieuw
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Rebecca Solnit kijkt terug op haar carrière als schrijfster, activiste, feministe. Zoals zij schreef: "I grew up in a really violent house where everything feminine and female and my gender was hated," In de wereld waarin zij als 19-jarige haar strijd om gezien te worden begon, was het niet veel beter. Maar literatuur -- en ook punk rock en allerlei activisme (gay pride, feminisme) -- hielpen haar een eigen stem te vinden. Maar dit boek gaat er ook over dat het niet genoeg is als vrouw een eigen plekje te bevechten: je moet dat ook vertalen naar een meer algemene strijd voor vrouwenrechten. Een erg boeiend boek over de manier waarop vooroordelen werken, of dat nu over AIDS gaat of over de opvattingen dat alle mensen in Californië leeghoofden zijn. Al die Amerikaanse voorbeelden zijn zo te vertalen naar elders -- en hier.
Verder lezen

libristo uit Delft

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij libristo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met libristo
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Naerebout / Pauper Press / Libristo
  Kamer van Koophandel nummer: 28088665
  NL001278756B28
 • Na uw bestelling ontvangen u en libristo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van libristo vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • libristo kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.