Marsman, Harry - (01)Niels en de krans van de wraak

Schrijver:
Titel: (01)Niels en de krans van de wraak
Uitgever: Gebr. Koster, Barneveld
Bijzonderheden: 207pp
Prijs: € 5,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Harry Marsman: Niels en de krans van de wraak

 

De gebroeders Niels en Wouter, vergezeld van hun trouwe jachthond Wodan krijgen het zwaar te verduren, nadat ze Peter en Kees hebben betrapt bij een lafhartige, gruwelijke dierenmishandeling en hen daarom aan de eigenaar van de dieren hebben overgeleverd. Steeds weer worden ze tot het uiterste getreiterd.

Maar ook Frits de Haas heeft daar een sterke hand in en helpt Peter en Kees daar geducht mee, omdat de gebroeders geregeld zijn strikken hebben weggehaald.

Als op een kwade dag uit hun goed verscholen en geheime hut in de "Dode Eng" hun schitterend mooie aaneengeregen ketting van de meest uiteenlopende en zeldzaamste eieren wordt gestolen, vragen ze zich af of één van deze drie jongens daar de hand in heeft gehad. Of..., of zouden ze er niets mee te maken hebben en zou het een wildvreemde hebben gedaan? Ze twijfelen..., tot er nog ergere..., nog gruwelijkere..., nog wredere dingen gebeuren!

Op een stormachtige zaterdag wanneer de storm aanwakkert tot orkaan,ontaardt hetin een huiverwekkende, adembenemende ontknoping. De bittere, trieste gebeurtenissen, die zich afspelen rond de "Dode Eng" met zijn ene akelige, starre, bewegenloze dode berk volgen elkaar razendsnel op en houden de lezer tot de laatste bladzijde aan zijn stoel gekluisterd..!
Verder lezen

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marsman, Harry - (01)Niels en de krans van de wraak

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenkamer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Boekenkamer
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenkamer
  Kamer van Koophandel nummer: 90057112
  NL865197258B01
  www.deboekenkamer.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenkamer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenkamer vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Boekenkamer kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.