Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Achterboek.


 

Sottile, Salvo - Donkerder dan middernacht - literaire thriller

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sottile, Salvo - Donkerder dan middernacht - literaire thriller
Schrijver: Sottile, Salvo
Titel: Donkerder dan middernacht - literaire thriller
ISBN: 9789022996829
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheid: 2010, 320 pp vrijwel in nieuwstaat
Prijs: € 2,50
Meer info Het kan niet donkerder dan middernacht worden, denkt Rosa Martinez wanneer ze erachter komt dat haar man Nino letterlijk over lijken gaat om zijn ambities binnen de maffiaclan Cosa Nostra te verwezenlijken. Rosa weet zich in dit leven geen raad meer, terwijl ze juist met Nino uit Corleone getrouwd was om haar autoritaire vader in Palermo te ontvluchten. De strijd tussen twee groepen is verwoestend. Uiteindelijk gaat de ambitie van Nino zo ver dat hij zal moeten kiezen tussen zijn leiderschap of het leven van zijn vrouw. Rechter Elvira Salemi probeert met alle macht de georganiseerde misdaad aan te pakken, maar als een onschuldige jongen vermoord wordt en Rosa verdwijnt, wordt de druk steeds groter en voelt ze zich steeds eenzamer in haar strijd.

Intussen zal Rosa een gevaarlijk spel moeten spelen waar nog geen enkele andere vrouw de moed voor heeft gehad… leider worden van de maffia.

Recensie(s)

Rosa voelt zich onderdrukt door haar vader en trouwt met de eerste man die ze tegenkomt. Deze Nino geeft haar nog minder vrijheid en gaat over lijken om zijn ambities binnen de maffia te verwezenlijken. Als hij moet kiezen tussen zijn vrouw en trouw aan de maffia, neemt hij een verrassend besluit. Intussen probeert openbaar aanklager Salemi de maffia aan te pakken, zeer tegen de zin van hooggeplaatste personen. Deze roman is bijzonder spannend en laat de ondergeschikte rol van de vrouw binnen de maffia zien. Ook het dubbelspel van spijtoptanten en sommige politiefunctionarissen geven het verhaal verrassende wendingen. Wel lastig zijn de namen die voor een niet-Italiaan erg veel op elkaar lijken en dan voor verwarring kunnen zorgen. Deze thriller is zeker te vergelijken met 'De Peetvader'* van M Puzo.
Boek bekijken

Achterboek uit Keijenborg

particulier
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.