Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ann d'er Winkel.


 

Droogers, André - Kieswijzer levensbeschouwing

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Droogers, André - Kieswijzer levensbeschouwing
Schrijver: Droogers, André
Titel: Kieswijzer levensbeschouwing
ISBN: 9789462984257
Uitgever: Amsterdam University Press
Bijzonderheid: 2017, paperback, heel goed exemplaar
Prijs: € 11,00
€ 4,20
Meer info Steeds meer mensen vullen hun levensbeschouwelijke rugzakje op eigen wijze. Vroeger bepaalden kerken de richting, nu maakt de meerderheid van de Nederlandse bevolking zelf uit wat zinnige antwoorden zijn op veel voorkomende levensvragen. Daarbij benut men alle bronnen die iets van waarde te bieden hebben, zowel religieuze als atheïstische bronnen.
Vooral de media zijn nu leverancier van ideeën. Het aanbod is groter en gevarieerder dan ooit. De overmaat aan suggesties kan desoriënterend werken. Hoe weet je of dat ene aansprekende inzicht uit de Happinez zo goed is als het lijkt?
Deze Kieswijzer helpt om wijzer te kiezen. De lezer kan de eigen voorkeuren expliciet maken. Vaak gaat het om keuzes als: 'Bestaat God?' 'Heb ik meer levens?', of: 'De rede is toch afdoende?' In het levensbeschouwelijke landschap zet dit boek wegwijzers neer die de mogelijke routes aangeven. Elke optie wordt op één bladzijde toegelicht, met oog voor contrast èn nuance. Kieswijzer levensbeschouwing is een handzame, praktische zingevingsgids.
Boek bekijken

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.