Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Jan Poutsma.


 

- Placaat. Ridderschap en Steeden, de Staten des Quartiers van Veluwen, bevindende de groote onordentelykheid en excessen, die dagelyks in de wildbane van Veluwen en Veluwen Soom, zig meer en meer toedragen/ enz..

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Placaat. Ridderschap en Steeden, de Staten des Quartiers van Veluwen, bevindende de groote onordentelykheid en excessen, die dagelyks in de wildbane van Veluwen en Veluwen Soom, zig meer en meer toedragen/ enz..
Schrijver:
Titel: Placaat. Ridderschap en Steeden, de Staten des Quartiers van Veluwen, bevindende de groote onordentelykheid en excessen, die dagelyks in de wildbane van Veluwen en Veluwen Soom, zig meer en meer toedragen/ enz..
ISBN:
Uitgever: Te Arnhem,by Wilhelmus Heggers, Ordinaris Drukker van de Ed: Mog: Heeren Gedeputeerde Staten des Quartiers van Veluwen,1726.
Bijzonderheid: Cahiersteek, zonder omslag, 4to., 14 (2) blz.
Prijs: € 75,00
€ 3,70
Meer info Schaars, 1 exempl. Ncc, 4 exempl. Stcn


Annotatie: Zonder afzonderlijk titelbl.; Titel ontleend aan aanhef 'aldus by ridderschap en steeden , de staten des quartiers van veluwen gearresteerd en vastgesteld, omtrent de misbruyken van de jagt op een quartiers-dag binnen arnhem den 7. Juny 1726' ondertekend: Emelb. Opten Noorth


Staat: Voorblad en achterplat groezelig, inhoud prima

Plakkaat ; rules concerning hunting ; jacht ; jagen : misbruik jacht ; kwartier van de veluwe ; gelderland ; wildbaan : wildbane ; public and social administration; state publications Veluwezoom
Boek bekijken

Antiq. Jan Poutsma uit Kampen

zakelijk
Verzending via Postnl, DHL of DPD.
Normale verzendkosten.
Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen is DPD of DHL een goed optie: Ophalen bij DHL Servicepoint € 4.95
Afhalen is natuurlijk ook mogelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.