Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiquariaat De AS.


 

Walter, Nicolas - Wat is een anarchist? Inhoud zie:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Walter, Nicolas - Wat is een anarchist? Inhoud zie:
Schrijver: Walter, Nicolas
Titel: Wat is een anarchist? Inhoud zie:
ISBN:
Uitgever: Spreeuw, Utrecht 1983
Bijzonderheid: Brochure, 48 blz. Zesde druk. Als nieuw.
Prijs: € 4,50
€ 3,50
Meer info Deze brochure is eerst verschenen in juni 1969 als honderdste nummer van het Engelse maandblad Anarchy. Dit nummer viel ongeveer samen met het honderdjarig bestaan van de anarchistische beweging, gerekend vanaf de toetreding van de Bakoenisten tot de Eerste Internationale (1864-1877).
Walter heeft niet de bedoeling gehad een officieel handboek over het anarchisme te schrijven. Zoals alles in het anarchisme is ook dit een persoonlijke visie. Dat wil niet zeggen dat Walter er maar op los heeft geschreven. Hij heeft getracht een zo volledig mogelijk beeld van de opvattingen, de stromingen, de doelstellingen en de praktijk van het anarchisme te geven en volgens mij is hij daar prima in geslaagd voor zover dat binnen vijftig kleine bladzijden kan.
Na de verschillende vertalingen die er al van zijn verschenen komt deze Nederlandse een beetje achteraan bengelen. Ik denk dat hij aan de aandacht is ontsnapt. Hij geeft volgens mij precies wat iemand nodig heeft die een kort overzicht wil van wat er in het anarchisme te koop is. (Bas Moreel)
Boek bekijken

Antiquariaat De AS

zakelijk

Antiquariaat De AS uit Coevorden

Logo Antiquariaat De AS

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.