Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ant. Looijestijn.


 

DESJARDIJN, D. - Grafiek in Nederland; de negentiende eeuw

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: DESJARDIJN, D. - Grafiek in Nederland; de negentiende eeuw
Schrijver: DESJARDIJN, D.
Titel: Grafiek in Nederland; de negentiende eeuw
ISBN: 9070604051
Uitgever: Stachelswine Publishers
Bijzonderheid: 1985, 232 pp., linnen met stofomslag, omslag zeer licht beschadigd verder prima exemplaar
Prijs: € 10,00
€ 3,85
Meer info Hoever weg ligt de 19e eeuw? Vincent van Gogh (1853-1890), toen met de nek aangekeken, wordt nu geëerd in een eigen museum. Mondriaan werd 28 jaar in 1900, en Toorop 42. Anton Pieck was een kleuter van 5. Bekende namen. Maar wie kent Hermanus van Brussel, Barentie Dietz, Tavenraat? Wanneer we afgaan van de publicaties die er over grafiek verschijnen lijkt het wel of er alleen in de 17e eeuw in Nederland grafiek van betekenis is gemaakt. De leerlingen van Rembrandt, de voorlopers, de tijdgenoten, de etsers uit het land van etc. etc. Vergelijkingsmateriaal ontbreekt. En daarmee zicht op de ontwikkeling van de grafiek in Nederland. Dit boek wil een klein stukje van de sluier oplichten.
Boek bekijken

Ant. Looijestijn

Logo Ant. Looijestijn

Antiquariaat Looijestijn is gevestigd in Boekhandel Donner aan de Coolsingel te Rotterdam.
Uw boek wordt met digitale factuur verstuurd. Porto binnen Nederland bedraagt standaard € 3,85. De meeste verzendingen naar België verzorgen wij voor € 6,65. Der Versand nach Deutschland kostet in der Regel € 8,25.
Uiteraard kan het boek ook worden opgehaald in onze winkel. Wilt u dit dan duidelijk aangeven bij uw bestelling? Na bevestiging dat uw boek klaar ligt kunt u het boek ophalen bij de klantenservice van Boekhandel Donner.
Onze voorraad staat slechts voor een klein deel online. Wij nodigen u dan ook graag uit om aan de Coolsingel te komen snuffelen of om eventueel uw zoekvraag te mailen.
Wij zijn ook geïnteresseerd in de aankoop van boeken/bibliotheken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jurgen Looijestijn; 06-40252656.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.