Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ant. Looijestijn.


 

EEDEN, Frederik van - De Kleine Johannes

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: EEDEN, Frederik van - De Kleine Johannes
Schrijver: EEDEN, Frederik van
Titel: De Kleine Johannes
ISBN:
Uitgever: Mouton, Den Haag
Bijzonderheid: [1898], [5e druk], (2), 194 pp., verguld halfperkament, groen linnen van de platten iets beschadigd, schutbladen als altijd wat verkleurd,tweede (lege!) blad met enkele eigendomskenmerken, verder een zeer mooi exemplaar
Prijs: € 235,00
€ 3,85
Meer info Boek- en bandversiering en negen litho's op door Edzard Koning. Eén van de mooiste boekproducties vervaardigd in Nederland.
Boek bekijken

Ant. Looijestijn

Logo Ant. Looijestijn

Antiquariaat Looijestijn is gevestigd in Boekhandel Donner aan de Coolsingel te Rotterdam.
Uw boek wordt met digitale factuur verstuurd. Porto binnen Nederland bedraagt standaard € 3,85. De meeste verzendingen naar België verzorgen wij voor € 6,65. Der Versand nach Deutschland kostet in der Regel € 8,25.
Uiteraard kan het boek ook worden opgehaald in onze winkel. Wilt u dit dan duidelijk aangeven bij uw bestelling? Na bevestiging dat uw boek klaar ligt kunt u het boek ophalen bij de klantenservice van Boekhandel Donner.
Onze voorraad staat slechts voor een klein deel online. Wij nodigen u dan ook graag uit om aan de Coolsingel te komen snuffelen of om eventueel uw zoekvraag te mailen.
Wij zijn ook geïnteresseerd in de aankoop van boeken/bibliotheken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jurgen Looijestijn; 06-40252656.
Verder lezen