Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ant. Looijestijn.


 

WHEATLEY, Dennis - Moord op de 'Golden Gull'? [Dennis Wheatley brengt u iets nieuws op het gebied van de criminele roman - een moordgeschiedenis geconstrueerd door J.G. Links]

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: WHEATLEY, Dennis - Moord op de 'Golden Gull'? [Dennis Wheatley brengt u iets nieuws op het gebied van de criminele roman - een moordgeschiedenis geconstrueerd door J.G. Links]
Schrijver: WHEATLEY, Dennis
Titel: Moord op de 'Golden Gull'? [Dennis Wheatley brengt u iets nieuws op het gebied van de criminele roman - een moordgeschiedenis geconstrueerd door J.G. Links]
ISBN:
Uitgever: Universum-editie uitgeversbedrijf "Eigen Volk", Haarlem
Bijzonderheid: [1936], 1e druk, 134 pp., originele omslag, iets verkleurd en met wat kleine beschadigingen
Prijs: € 22,50
€ 3,85
Meer info De achterzijde vermeldt; "Bewaar dit exemplaar zorgvuldig, Het is de eerste druk van de eerste detective-geschiedenis, die ooit in dezen vorm on het Nederlands werd uitgegeven. [...] wellicht een waardevol curiosum worden."
Boek bekijken

Ant. Looijestijn uit Rotterdam

zakelijk

Logo Ant. Looijestijn

Antiquariaat Looijestijn is gevestigd in Boekhandel Donner aan de Coolsingel te Rotterdam.
Uw boek wordt na uw bestelling binnen 4 werkdagen verstuurd.
Porto binnen Nederland bedraagt standaard het gunstige tarief van € 3,85. Voor pakketten die niet door de brievenbus passen behouden we ons het recht voor om deze naar een lokaal afhaalpunt te sturen.
De meeste verzendingen naar België verzorgen wij voor € 6,65.
Der Versand nach Deutschland kostet in der Regel € 8,25.
Uiteraard kan het boek ook worden opgehaald in onze winkel. Wilt u dit dan duidelijk aangeven bij uw bestelling? Na bevestiging dat uw boek klaar ligt kunt u het boek ophalen bij de klantenservice van Boekhandel Donner.
Onze voorraad staat slechts voor een klein deel online. Wij nodigen u dan ook graag uit om aan de Coolsingel te komen snuffelen of om eventueel uw zoekvraag te mailen.
Wij zijn ook geïnteresseerd in de aankoop van boeken/bibliotheken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jurgen Looijestijn; 06-40252656.
Verder lezen