Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ant. Looijestijn.


 

Diverse - Der Adler jaargang 1942 (26 nummers compleet)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Diverse - Der Adler jaargang 1942 (26 nummers compleet)
Schrijver: Diverse
Titel: Der Adler jaargang 1942 (26 nummers compleet)
ISBN:
Uitgever: Herausgegeben unter Mitwirkung des Reichsluftfahrminsteriums
Bijzonderheid: 1942, 26 nummers volledige jaargang in originele omslagen. Omslagen her en der beschadigd (soms gerepareerd met plakband). Aan de rug diverse nummer met plakband of oude plakbandresten. De nummers hebben doorgaans 24 à 30 pagina's. Verder goed.
Prijs: € 225,00
€ 3,85
Meer info Der Adler was een tweewekelijks nazi-propagandamagazine uitgegeven door Scherl Verlag, opgericht door August Scherl, met de steun van het opperbevel van de Luftwaffe. Hiermee is het de pendant van het bekendere en vaker voorkomende Das Signal, dat voor de Landmacht was bedoeld. Van 1939 tot 1944 werden in totaal 146 tijdschriftnummers van Der Adler gepubliceerd.
Boek bekijken

Ant. Looijestijn uit Rotterdam

zakelijk

Logo Ant. Looijestijn

Antiquariaat Looijestijn is gevestigd in Boekhandel Donner aan de Coolsingel te Rotterdam.
Uw boek wordt na uw bestelling binnen 1 werkdag verstuurd.
Porto binnen Nederland bedraagt standaard het gunstige tarief van € 3,85. Voor pakketten die niet door de brievenbus passen behouden we ons het recht voor om deze naar een lokaal afhaalpunt te sturen.
De meeste verzendingen naar België verzorgen wij voor € 6,65.
Der Versand nach Deutschland kostet in der Regel € 8,25.
Uiteraard kan het boek ook worden opgehaald in onze winkel. Wilt u dit dan duidelijk aangeven bij uw bestelling? Na bevestiging dat uw boek klaar ligt kunt u het boek ophalen bij de klantenservice van Boekhandel Donner.
Onze voorraad staat slechts voor een klein deel online. Wij nodigen u dan ook graag uit om aan de Coolsingel te komen snuffelen of om eventueel uw zoekvraag te mailen.
Wij zijn ook geïnteresseerd in de aankoop van boeken/bibliotheken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jurgen Looijestijn; 06-40252656.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.