Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ant. Looijestijn.


 

- The Kilima Hawaiians op tournee

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - The Kilima Hawaiians op tournee
Schrijver:
Titel: The Kilima Hawaiians op tournee
ISBN:
Uitgever: De Kruyff, Doetinchem
Bijzonderheid: [1948], geniet met originele omslag, [28 pp.], omslag langs de randen wat gekruld, heeft dubbelgevouwen gezeten, verder goed
Prijs: € 15,00
€ 3,85
Meer info Een reportage van de 2e tournee der Kilima's door Indonesië, aangevuld met interessante foto's van hun verblijf in Scandinavië
Boek bekijken

Ant. Looijestijn

Logo Ant. Looijestijn

Antiquariaat Looijestijn is gevestigd in Boekhandel Donner aan de Coolsingel te Rotterdam.
Uw boek wordt met digitale factuur verstuurd. Porto binnen Nederland bedraagt standaard € 3,85. De meeste verzendingen naar België verzorgen wij voor € 6,65. Der Versand nach Deutschland kostet in der Regel € 8,25.
Uiteraard kan het boek ook worden opgehaald in onze winkel. Wilt u dit dan duidelijk aangeven bij uw bestelling? Na bevestiging dat uw boek klaar ligt kunt u het boek ophalen bij de klantenservice van Boekhandel Donner.
Onze voorraad staat slechts voor een klein deel online. Wij nodigen u dan ook graag uit om aan de Coolsingel te komen snuffelen of om eventueel uw zoekvraag te mailen.
Wij zijn ook geïnteresseerd in de aankoop van boeken/bibliotheken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jurgen Looijestijn; 06-40252656.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.