Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ant. Zwaanshals.


 

Mallarme, Stephane, (vertaling: Paul Claes) - Gedichten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mallarme, Stephane, (vertaling: Paul Claes) - Gedichten
Schrijver: Mallarme, Stephane, (vertaling: Paul Claes)
Titel: Gedichten
ISBN:
Uitgever: Aster, Amsterdam
Bijzonderheid: luxe bibliofiel, 1983, linnen gebonden, oplage 125 genummerde exemplaren
Prijs: € 75,00
€ 4,60
Meer info tweetalige editie: Frans en Nederlands

Dit exemplaar is uit de nalatenschap van Dolf Hamming (Oud directeur van de Bezige Bij). Daar waar het kon had Dolf Hamming altijd nummer 31 als vast nummer! in dit geval dus ook + op zijn naam gesteld!

Stéphane MALLARMÉ, Gedichten. Vertaald door Paul Claes. Amsterdam, (Astèr), 1983. Gezet uit de Romanée en gedrukt door Confiance in groen en zwart naar typografische aanwijzingen van Ger Kleis in een oplage van 125 genummerde exemplaren 1 van de 100 exemplaren bestemd voor de vaste intekenaren (DIT IS NUMMER 31). Onder het colofon op naam uitgeschreven voor Dolf Hamming

De staat is goed, maar bij de rug en randen verschoten, titelpagina ezelsoorvorming rechtsonder (Zie de foto's voor de staat!)
Boek bekijken

Ant. Zwaanshals uit Rotterdam

Logo Ant. Zwaanshals

Online tweedehands en antiquarische boekwinkel waar u meer dan alleen boeken zult vinden!
In- en verkoop (ook oude ansichtkaarten en foto's, oude plattegronden, oud reclamedrukwerk, militaire documenten (oorkonden en medailles, uniform). Kunst en toegepaste kunst. Etc, etc, etc.
Moet u een huis vol boeken en vooral oude papierwaren ontruimen, schakel ons dan meteen in! Materiaal dat interessant voor ons is, kopen wij graag in! Bel Kelvin: 06-26192873 of mail naar: info@antiquariaatzwaanshals.nl
Verder lezen