Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Aquamarijn.


 

Jakma, Antoon - Het kerstgebeuren gezien door kunstenaars uit alle tijden

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jakma, Antoon - Het kerstgebeuren gezien door kunstenaars uit alle tijden
Schrijver: Jakma, Antoon
Titel: Het kerstgebeuren gezien door kunstenaars uit alle tijden
ISBN:
Uitgever: N.V. Plaatdruk- en uitgeversmaatschappij 'De Blauwvoet'
Bijzonderheid: Uit ca. 1910. Met afbeeldingen van Jan van Eyk, Breughel, Rembrandt, Velasquez, Jan Toorop e.a. Zeer veelzijdig boek met teksten, liederen met notenschrift, afbeeldingen. Harde kaft, linnen met goudopdruk, leeslint.
Prijs: € 21,95
€ 3,60
Meer info 'Schrift en verluchtiging van Antoon Jakma. Muzikale bewerking van M.Emiel Dethier, B.J. Groothengel en anderen.'Alles rondom het thema Kerstmis. 62 p. Bijzonder boek, speciaal voor de kerstliefhebber!
Boek bekijken

Aquamarijn uit Den Haag

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en nog veel meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace, met uitzondering van kleine, dunne boekjes waarvoor 3,60 eigenlijk te duur is. Op verzoek kan het overigens altijd. Verzending gebeurt op risico van de koper. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Het retourneren van een boek is niet mogelijk.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald of bij een bestelling van 20 euro of meer worden bezorgd in Den Haag.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.