Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Aquamarijn.


 

Wingen, Ed (samensteller) - De A van Cobra in woord en beeld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wingen, Ed (samensteller) - De A van Cobra in woord en beeld
Schrijver: Wingen, Ed (samensteller)
Titel: De A van Cobra in woord en beeld
ISBN:
Uitgever: Unique Internationall N.V. / Jaski Art Gallery
Bijzonderheid: Groot formaat, harde kaft met stofomslag, 192p. prima staat.
Prijs: € 9,95
€ 6,75
Meer info Documentaire in boekvorm, uitgegeven ter gelegenheid van de manifestatie '50 jaar Cobra'. Het werk geeft door middel van foto's, tijdschriften en andere uitgaven en documenten uit de jaren tussen 1947 en 1955 een fascinerend beeld van de activiteiten van de Experimentele Groep in Holland, die in de zomer van 1948 in Amsterdam werd opgericht. Toen op 8 november van dat jaar in Parijs de oprichting van Cobra plaats vond, maakte de groep deel uit van deze internationale beweging. // Alechinsky / Tony Appel / Lucebert / Elburg / Tajiri / Kouwenaar / Constant / Appel / Viktor Nieuwenhuys / Rooskens / Schierbeek / Wolvecamp / Brands / G├Âtz / Corneille / Doucet
Boek bekijken

Aquamarijn uit Den Haag

particulier

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes en fabels, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en nog veel meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald of bij een bestelling van 20 euro of meer worden bezorgd in Den Haag.
Neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over een boek of een extra foto toegestuurd wilt krijgen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.