Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Aquamarijn.


 

Stibbe, Mr.M. 'Vrij verteld naar het Finse heldendicht' - Kalewala - De helden van Finland

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Stibbe, Mr.M. 'Vrij verteld naar het Finse heldendicht' - Kalewala - De helden van Finland
Schrijver: Stibbe, Mr.M. 'Vrij verteld naar het Finse heldendicht'
Titel: Kalewala - De helden van Finland
ISBN:
Uitgever: Bibliotheek van sagen en legenden, in de jaren vijftig uitgegeven.
Bijzonderheid: Illustraties Hermien Ijzerman, Onder redactie van Mw. E.Menten-v.Essen en Mr. M. Stibbe. Slappe kaft, vouw in voorpagina (cover) gebruikersporen, boekblok in goede staat. Onderdeel van serie 'Sagen en legenden'.
Prijs: € 14,95
€ 3,60
Meer info De Kalevala is het Finse nationale epos. Het werk werd samengesteld door de folklorist en arts Elias Lönnrot op basis van mondeling overgeleverde volkspoëzie. De eerste versie dateert uit 1835, de uiteindelijke uit 1849. Het epos is de hoeksteen van de Finse nationale identiteit. Bron: Wikipedia
Boek bekijken

Aquamarijn uit Den Haag

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en nog veel meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace, met uitzondering van kleine, dunne boekjes waarvoor 3,60 eigenlijk te duur is. Op verzoek kan het overigens altijd. Verzending gebeurt op risico van de koper. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Het retourneren van een boek is niet mogelijk.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald of bij een bestelling van 20 euro of meer worden bezorgd in Den Haag.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.