Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Aquamarijn.


 

Roeleven, Dirk Jan, Vliet, Hester Van der - De laatste reis van de Boswachter / Van Amsterdam naar Tokyo, kinderloos maar met elkaar

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roeleven, Dirk Jan, Vliet, Hester Van der - De laatste reis van de Boswachter / Van Amsterdam naar Tokyo, kinderloos maar met elkaar
Schrijver: Roeleven, Dirk Jan, Vliet, Hester Van der
Titel: De laatste reis van de Boswachter / Van Amsterdam naar Tokyo, kinderloos maar met elkaar
ISBN: 9789492928290
Uitgever: Uitgeverij Pluim
Bijzonderheid: 2020, 296pp, paperback, in prima staat
Prijs: € 9,95
€ 3,65
Meer info De kilometerteller van De Boswachter, een zeventien jaar oude Subaru Forester, springt op de Antwerpse ringweg van 499.999 naar 500.000. Het is voor Dirk Jan Roeleven en zijn vrouw Hester van der Vliet het sein om een belofte aan hun oude Japanse auto in te lossen: hem als dank voor bewezen diensten naar zijn geboortegrond terugbrengen, om in Tokio een rustige oude dag te slijten. Enkele maanden later rijden ze de straat uit, zonder reisplan, zonder kennis van autotechniek, zonder ervaring in rijden over wegen zonder asfalt, maar m├ęt elkaar.\n\nDe reis voert over getergd Russisch asfalt, Mongolische woestijnwegen en boterzachte Kazachstaanse highways naar Vladivostok, van waaruit de veerboot naar Japan\nvertrekt. De Boswachter en zijn bestuurders worden onderweg danig op de proef gesteld. Hoe schokbestendig is de liefdesrelatie? Hoe flexibel is de vering na een natte oversteek? Hoe ontsnap je uit een politiewagen met corrupte agenten? En hoe word je erelid van de Subaru-fanclub in het Verre Oosten van Rusland?\n\nZonder airco of angst, maar vol liefde en overbodige bagage. Dirk Jan en Hester zijn vastberaden De Boswachter naar zijn laatste rustplaats te brengen en aan boord eindelijk\neens Dat Goede Gesprek te voeren. Over hun ongewilde kinderloosheid bijvoorbeeld.\n\nOVER DE SCHRIJVERS\nDirk Jan Roeleven is documentairemaker (o.m. Nieuwe Helden, De Europeaan, Ben Ali Libi, Het Uur van de Wolf, Andere Tijden Sport, Top 2000 a GoGo) en auteur van De nieuwe fiets (2009), een boek over een solofietstocht en de vroege dood van zijn vader Theo.\n\nHester van der Vliet is senior producer bij BNNVARA (o.m. De Wereld Draait Door).
Boek bekijken

Aquamarijn uit Den Haag

particulier

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes en fabels, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald of bij een bestelling van 20 euro of meer worden bezorgd in Den Haag.
Een enkele gebeurt het dat mijn mail in de spambox van de ontvanger terechtkomt, dus als u maar niets van mij hoort, kijk daar even.
En neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over een boek of een extra foto toegestuurd wilt krijgen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.