Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Aquamarijn.


 

Bomans, Godfried - Avonturen van tante Pollewop

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bomans, Godfried - Avonturen van tante Pollewop
Schrijver: Bomans, Godfried
Titel: Avonturen van tante Pollewop
ISBN:
Uitgever: Ten Hagen's N.V.
Bijzonderheid: Gebonden, 221p. Illustraties van Carol Voges, gebruikerssporen: rug, hoekjes kaft en vergeeld. Boekblok prima in orde.
Prijs: € 4,50
€ 3,60
Meer info Wikipedia: De avonturen van Pa Pinkelman is een Nederlandse tekststrip, geschreven door Godfried Bomans en getekend door Carol Voges, die van 1945 tot 1952 in de Volkskrant verscheen. De zeer absurdistische strip was oorspronkelijk bedoeld voor kinderen, maar trok al gauw een volwassener lezerspubliek.
Boek bekijken

Aquamarijn uit Den Haag

particulier

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes en fabels, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en nog veel meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald of bij een bestelling van 20 euro of meer worden bezorgd in Den Haag.
Neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over een boek of een extra foto toegestuurd wilt krijgen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.