Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Arcturus.


 

Homveld-Barmen 't Loo, Fee - Hoe Sai Baba in mijn leven kwam. Het verhaal van een toegewijde.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Homveld-Barmen 't Loo, Fee - Hoe Sai Baba in mijn leven kwam. Het verhaal van een toegewijde.
Schrijver: Homveld-Barmen 't Loo, Fee
Titel: Hoe Sai Baba in mijn leven kwam. Het verhaal van een toegewijde.
ISBN: 9789073798625
Uitgever: Akasha. (280 grs.).
Bijzonderheid: 2000. Zgan.
Prijs: € 10,00
€ 3,85
Meer info Samenvatting
Aan de hand van doorkijkjes in haar bestaan maakt de schrijfster ons deelgenoot van haar zoektocht naar het ware. Een boek dat, naast momenten van twijfel, oprechte devotie laat zien.
Recensie(s)
Zeer persoonlijk, openhartig en emotioneel verslag van een moeizame zoektocht naar het Ware, dat zich tenslotte in de gestalte van Sathya Sai Baba overtuigend aan de schrijfster voordoet. De schrijfster vertelt hoe Sai Baba in haar leven kwam en op den duur heel haar leven gaat beheersen. Ze toont aan dat niet alleen zij, maar velen met haar Sai Baba in hun hart hebben gesloten, zodanig dat zij, hoewel ver verwijderd van zijn lichamelijke verschijning, zich bijna fysiek bewust zijn van zijn liefdevolle aanwezigheid en zijn liefdesenergie omzetten in oprechte toewijding aan hem en de naaste. Een boek over zoekers, voor zoekers! Met een lijst van aanbevolen literatuur en nuttige adressen. Omslagfoto's in kleur van Sai Baba.
Boek bekijken

Arcturus uit Beek

zakelijk

Logo Arcturus

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, coaching, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.
Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.
Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,60. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||
Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.