Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Arcturus.


 

Kretzschmar, Ute - 2012 - De ziel in de meesterjaren / gechannelde informatie door Meester Confucius en Meester Kuthumi

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kretzschmar, Ute - 2012 - De ziel in de meesterjaren / gechannelde informatie door Meester Confucius en Meester Kuthumi
Schrijver: Kretzschmar, Ute
Titel: 2012 - De ziel in de meesterjaren / gechannelde informatie door Meester Confucius en Meester Kuthumi
ISBN: 9789077247365
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Bijzonderheid: 2005, Paperback, 219 pp
Prijs: € 7,50
€ 3,30
Meer info Het tijdstip van de overgang komt steeds dichterbij en de ziel van iedereen die nu op Aarde leeft, moet een besluit nemen dat verstrekkende gevolgen heeft: meegaan of blijven. Voor wie meegaat zijn de jaren van het meesterschap begonnen: de jaren tussen 2002 en 2012, de meesterjaren.

In dit boek vind je tal van aanwijzingen die je kunnen helpen meester over je eigen leven te worden. Alle aspecten van het leven komen daarbij aan de orde: gezondheid, beroepskeuze, werk, en tevens word je een blik gegund op de maatschappij die we tegemoet gaan. Moed en daadkracht, het geloof in jezelf, de liefde voor jezelf en voor de Aarde, het vertrouwen in goddelijke hulp en een gelukkige afloop van deze avontuurlijke tijd - dit alles wordt op prachtige wijze bekrachtigd door de liefdevolle leraren der wijsheid, Meester Kuthumi en Meester Confucius die via Ute Kretzschmar tot ons spreken.

Er wacht ons allemaal een prachtige toekomst. Laten we haar vol vreugde tegemoet gaan.

Dit boek is een vervolg op '2012 - De Aarde op weg naar de vijfde dimensie'. Ook is Ute Kretzschmar de auteur van 'Vrij reizen in andere dimensies' en 'Alles verloopt volgens plan'.
Boek bekijken

Arcturus uit Beek

Esoterische en spirituele boeken. Ook engelse boeken.