Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Arcturus.


 

Zijlstra, J.P.H. - 50 hindernissen op de weg naar genezing / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Zijlstra, J.P.H. - 50 hindernissen op de weg naar genezing / druk 1
Schrijver: Zijlstra, J.P.H.
Titel: 50 hindernissen op de weg naar genezing / druk 1
ISBN: 9789076152080
Uitgever: De Levensstroom
Bijzonderheid: 2002, 272pp, Paperback / softback
Prijs: € 7,50
€ 3,85
Meer info Jan Zijlstra schreef dit boek om mensen te helpen die op zoek zijn naar antwoorden, en in het bijzonder op vragen, die onstaan als gevolg van onbeantwoorde gebeden.
Mensen vragen zich af: Wat is er fout in mijn leven, heb ik zonde, is er ongeloof? In de afgelopen jaren zijn er juist tijdens de bediening veel antwoorden gevonden en gaf de Heilige Geest veel licht op vragen en bepaalde situaties.
Alhoewel het een moeilijk onderwerp is, wordt het toch niet uit de weg gegaan. Zonder naar iemand met een beschuldigende vinger te wijzen, of iemand te veroordelen, worden tientallen hindernissen op de weg naar genezing behandeld.
Ongetwijfeld zullen velen een bepaalde situatie herkennen en zeggen: Hierin zal ik mij naar Gods principes moeten richten.
Dit boek is geschreven om u te helpen de hindernissen te overwinnen, zodat u de zegen van God, zijn genezende kracht zult ontvangen.
Op deze wijze zal dit boek voor velen een oog- en hartopener zijn en zo een hulp op de weg naar genezing zijn
Boek bekijken

Arcturus uit Beek

zakelijk

Logo Arcturus

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, coaching, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.
Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.
Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,60. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||
Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.