Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BaalderBoek.


 

Galeron Henri (illustraties) - Dieren op de boerderij / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Galeron Henri (illustraties) - Dieren op de boerderij / druk 1
Schrijver: Galeron Henri (illustraties)
Titel: Dieren op de boerderij / druk 1
ISBN: 9789058770998
Uitgever: Forte uitgevers B.V.
Bijzonderheid: 2005, Gebonden, 20 blz., h22xb18cm,
Prijs: € 4,80
€ 4,25
Meer info Met kleurige waarheidsgetrouwe tekeningen laat het boekje zien welke dieren op de boerderij leven. Aan iedere pagina zit een flapje aan de rechterzijde, dat uitgeklapt kan worden. Daar vind je zes details uit de grotere tekening van de pagina. Eronder worden kort wetenswaardigheden verteld, zoals 'de kip broedt drie weken op haar eieren'. Ook varkens, schapen, eenden en de moestuin komen aan bod. Bij de koe staat een afbeelding van de boer die haar handmatig melkt en de melk vervolgens in melkbussen naar de fabriek stuurt.
De verbindende teksten van dit voorlees- en aanwijsboek zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar, maar de informatie op de flappen zijn pas te begrijpen door kinderen vanaf ca. 4 jaar. Deze uitgave brengt niets nieuws, maar kan een leuke aanvulling zijn op andere boekjes over dit onderwerp, met name door de extra informatie in de flapjes.
Boek bekijken

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.