Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BaalderBoek.


 

Grosche, E. - De slaapwaker / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Grosche, E. - De slaapwaker / druk 1
Schrijver: Grosche, E.
Titel: De slaapwaker / druk 1
ISBN: 9789021619538
Uitgever: Ploegsma, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2006, Gebonden, 28 blz., h21xb27cm., goed exemplaar
Prijs: € 4,20
€ 4,25
Meer info Samenvatting
De slaapwaker waakt over de slaap van alle mensen.
Hij zorgt ervoor dat iedereen mooi droomt en dat niemand bang is om te gaan slapen.
En als iemand overdag erg moe is en zijn ogen niet kan openhouden, dan maakt de slaapwaker hem fluitend wakker. Maar wie waakt er eigenlijk over de slaap can de slaapwaker?
Recensie(s)
Prentenboek over de slaapwaker die waakt over de slaap van alle mensen. Hij helpt hen die niet kunnen inslapen of eng dromen en maakt ze wakker als ze overdag hun ogen niet open kunnen houden. Maar wie waakt over de slaap van de slaapwaker: de slaapwakerslaapwaker natuurlijk. Verzorgd uitgegeven prentenboek in oblong formaat met op de ene pagina tekst, op de andere de prent. De tekst is eenvoudig, gedrukt in korte regels, vaak niet meer dan zes regels op een pagina. De met fijne potloodstreepjes getekende illustraties zijn stripachtig en surrealistisch van karakter: de figuren zijn grappig. Het lijkt of ze in de ruimte waar ze zich bevinden (klaslokaal, slaapkamer, e.d.) in een spotlight gezet zijn. Het kleurgebruik is blauwgrijs, bruin, rozig. Het verhaal is taaltechnisch goed geschreven; inhoudelijk is het grappig en herkenbaar.
Boek bekijken

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.