Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BaalderBoek.


 

Waard, Angélique de - Ahoy! Alle hens aan dek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Waard, Angélique de - Ahoy! Alle hens aan dek
Schrijver: Waard, Angélique de
Titel: Ahoy! Alle hens aan dek
ISBN: 9789052471181
Uitgever: Zirkoon uitgevers
Bijzonderheid: 1999, Gebonden
Prijs: € 6,20
€ 4,25
Meer info Een stoere, levensgevaarlijke zeeroverhoofdman dat wil Marco later worden. Hij heeft er alles al voor verzameld: een boot, een schat en een zwarte ooglap. En natuurlijk is hij de baas op het schip, tot mama zijn kamertje binnenkomt.........
Recensie(s)
Als Marco na een vraag van zijn juf denkt aan wat hij later worden wil, begint hij te fantaseren. Hij wil een gevaarlijke zeeroverhoofdman worden en hij weet al wat hij allemaal nodig heeft om er woest en heldhaftig uit te zien. Met een bloes van mama en een regenjas van papa knutselt hij passende kledij. Mams juwelen dienen als schat, zijn bed wordt een schip en zijn kamer is de zee. Voor Marco gaat het er steeds echter uitzien en zijn kamer wordt ook steeds rommeliger. Wanneer zijn mama binnenkomt, is de fantasie vlug voorbij. Dit prentenboek is opgebouwd uit grote, felgekleurde platen met scherpe contrasten, symmetrische patronen en een strakke belijning. Het jongetje, het decor en alle voorwerpen zijn beheerst en gestileerd getekend. De compositie is doordacht, met tal van details maar de bladspiegel blijft overzichtelijk. Heel wat terugkerende elementen trekken de aandacht en doen dienst als zoekelementen. De eenvoudige tekst in een onregelmatige letter is goed geïntegreerd in de witruimtes tussen de illustratie. Kinderen vanaf ca. 4 jaar kunnen al vlug vertellen en fantaseren bij de prenten.
Boek bekijken

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.