Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BaalderBoek.


 

Stein, Mathilde - De nieuwe Sint

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Stein, Mathilde - De nieuwe Sint
Schrijver: Stein, Mathilde
Titel: De nieuwe Sint
ISBN: 9789025747848
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep bv
Bijzonderheid: 2010, 40pp, Gebonden, h24xb29cm., prima exemplaar!
Prijs: € 4,25
€ 4,25
Meer info Geachte heer Klaas,
Uit onze boeken is gebleken dat u veel te oud bent om nog te werken. Daarom moet u met pensioen, en wel onmiddellijk. U zult zo snel mogelijk worden vervangen.

Hoogachtend,
de Bond van Vijf December

Vrijwel meteen daarna komt De Nieuwe Sint binnengemarcheerd en dat betekent een grote ommezwaai; Amerigo wordt te koop gezet, de pieten komen achter de lopende band te staan en de kinderen zullen voortaan moeten betalen voor ze een cadeautje krijgen. Gelukkig laat de echte Sinterklaas zich niet zomaar aan de kant zetten. Hij mag dan ruim driehonderd jaar oud zijn, het enteren van een stoomboot en het vangen van boeven gaat hem nog prima af!
Recensie(s)
Sinterklaas krijgt een brief: hij is te oud om nog te werken, hij moet onmiddellijk met pensioen. Er staat al een nieuwe sint klaar om hem te vervangen en die heeft drie lijfwachten bij zich! De nieuwe sint laat de pieten hard werken, terwijl er al zoveel pakjes klaarliggen. Klopt dit wel?
Oblong formaat prentenboek waarin de tekst en de illustraties een geheel vormen; goed vormgegeven door de plaatsing van tekst en de illustraties; verschillende perspectieven, verschillende formaten tekeningen, die soms over twee pagina's lopen. De dikomlijnde illustraties in collagetechniek in felle kleuren zijn humoristisch en karikaturaal; er is veel op te zien. Een geslaagd geheel. Vanwege de verhaallijn ook heel geschikt voor kinderen uit de middenbouw.
Boek bekijken

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.