Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BaalderBoek.


 

Studio 100 - Amika Wie wat waar weetjesboek over paarden

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Studio 100 - Amika Wie wat waar weetjesboek over paarden
Schrijver: Studio 100
Titel: Amika Wie wat waar weetjesboek over paarden
ISBN: 9789059164475
Uitgever: Studio 100,
Bijzonderheid: 2009, Gebonden, 45blz., met leeslint, h22xb30cm., gebruikt maar zeer net exemplaar, sticker op naam
Prijs: € 7,00
€ 4,25
Meer info Meisjes en paarden, het blijft een wonderlijke combinatie, die ons al generaties lang van romantische verhalen, posters op kamers en ritjes naar de manege verzekert. Studio 100 doet z’n duit in het zakje met de jeugdreeks Amika, over de wat naïeve tiener Merel, die op ’De Paardenhoeve’ vriendschap sluit met een wit paard. En typetjes als de jaloerse blondine, het verlegen vriendje en de verstrooide papa staan steevast garant voor nieuwe avonturen. Bij de reeks hoort nu een fanboek, boordevol foto’s, verhalen over de personages en vooral heel veel weetjes over paarden: moppen, testjes, speels verpakte informatie, kortom: alles wat het hart van jonge meisjes laat galopperen.
Boek bekijken

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.