Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BaalderBoek.


 

Damjan,, Mischa & Unzner, Christa - De clown zei nee

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Damjan,, Mischa & Unzner, Christa - De clown zei nee
Schrijver: Damjan,, Mischa & Unzner, Christa
Titel: De clown zei nee
ISBN: 9789055796021
Uitgever: De Vier Windstreken
Bijzonderheid: 2002, hardcover, 28blz., h29xb22cm., prachtig exemplaar, z.g.a.n.
Prijs: € 6,80
€ 4,25
Meer info In het grote circus houdt iedereen zijn adem in, want volgens de circusdirecteur zou nu het mooiste nummer beginnen: Petronius, de vrolijkste clown van de hele wereld op zijn koppige ezel! Maar toen de muziek begon, gebeurde er helemaal niks. De clown bewoog niet en de ezel ook niet. “Hopla”, schreeuwde de directeur. Maar er gebeurde niks. Totdat de clown een woord sprak: “Nee.” Petronius wilde niet langer meer een domme clown zijn en de dieren hadden geen zin meer om hun kunstjes te doen. Daarom besluiten ze samen het circus te verlaten en een nieuw circus te beginnen: een circus vol verhalen en muziek: het circus voor kinderen en dichters.

De clown zei nee is een jubileumeditie, speciaal gemaakt voor het 60-jarig bestaan van de Zwitserse uitgeverij NordSud. Wat fantastisch dat uitgeverij De Vier Windstreken dit prachtige prentenboek opnieuw heeft uitgegeven, zodat een nieuwe generatie kinderen kan genieten van het verhaal en de betoverende prenten.
Boek bekijken

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.