Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boek2.


 

Van den Bosch, G.G.; Opstelten, Dr. G.E. - Verzen II. Voor de tweede en derde klassen van Gymnasia, Lycea en Middelbare Scholen. Nederlandse Schrijvers Nr. 14.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Van den Bosch, G.G.; Opstelten, Dr. G.E. - Verzen II. Voor de tweede en derde klassen van Gymnasia, Lycea en Middelbare Scholen. Nederlandse Schrijvers Nr. 14.
Schrijver: Van den Bosch, G.G.; Opstelten, Dr. G.E.
Titel: Verzen II. Voor de tweede en derde klassen van Gymnasia, Lycea en Middelbare Scholen. Nederlandse Schrijvers Nr. 14.
ISBN:
Uitgever: Zwolle, W.E.J. Tjeenk Willink softcover, 141 pag., (vierde druk)
Bijzonderheid: Naam op schutblad en kaft, kaft en pagina`s verkleurd, paar roestvlekjes op pagina`s, verder in goede staat.
Prijs: € 3,60
€ 3,85
Meer info
Boek bekijken

Boek2 uit Maarssen

zakelijk

Logo Boek2

Betaal a.u.b. met Ideal, dat is voor ons veel makkelijker dan dat wij eerst nog betaalgegevens moeten mailen (CHECK OOK UW SPAM). Heeft u voor 14 uur besteld en meteen met Ideal betaald, dan gaat uw bestelling doorgaans dezelfde werkdag meteen op de post. Wilt u eerst een foto zien, kijk dan even op www.boek2.nl (door ons nieuwe bestandsformaat worden niet alle foto's weergegeven). Porto naar Belgie is 8,50 euro (dat kan nog niet met Ideal) Vragen? 0654 - 380560

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.