Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbalie.


 

Hans Stolp, Thich Nhat Hanh - Gelukkig samenleven

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hans Stolp, Thich Nhat Hanh - Gelukkig samenleven
Schrijver: Hans Stolp, Thich Nhat Hanh
Titel: Gelukkig samenleven
ISBN: 9789025957117
Uitgever: Uitgeverij Ten Have
Bijzonderheid: Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2006. Taal: Nederlands.
Prijs: € 11,95
€ 3,00
Meer info Gelukkig samenleven
Thich Nhat Hanh
Wij leven allemaal binnen verschillende soorten gemeenschappen waarin communiceren soms moeilijk is. Om te kunnen profiteren van elkaars sterke kanten en te leren van elkaars zwakheden, moeten we een levenshouding ontwikkelen die ons richt op vrede, vreugde en vrijheid binnen onze relaties. Inzicht en oefening kunnen ons daarbij helpen.
In dit inspirerende boek biedt Thich Nhat Hanh inzicht in de spirituele, emotionele en praktische aspecten van het leven in een gemeenschap. Het bevat idee gedachten en praktische tips over hoe je op een harmonieuze wijze met anderen kunt samenleven. De wijsheden stammen van oude boeddhistische tradities en zijn erop gericht conflicten op te lossen, zowel kleine als grote. De praktische adviezen zijn gemakkelijk toepasbaar in gezinnen, (werk)gemeenschappen, steden, en zelfs binnen de Verenigde Naties.
Thich Nhat Hanh is een Vietnamese zenmeester, dichter, wetenschapper en mensenrechtenactivist. Dr. Martin Luther King nomineerde hem voor de Nobelprijs voor de vrede. Vanuit Plum Village, zijn meditatiecentrum in Frankrijk, speelt hij een belangrijke rol in de interreligieuze dialoog.
Boek bekijken

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.