Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbalie.


 

Ellen Cornelis - Max in het museum

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ellen Cornelis - Max in het museum
Schrijver: Ellen Cornelis
Titel: Max in het museum
ISBN: 9789059083349
Uitgever: Wpg Be Davidsfonds
Bijzonderheid: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.
Prijs: € 25,70
€ 3,00
Meer info Daar is Max weer! Ken je hem nog? Hij is gek op tekenen, knutselen en kunst. Deze keer trekt Max erop uit en hopt hij van museum naar museum. Hij ontdekt er alles over wetenschappen, geschiedenis en kunst. Na alles wat hij gezien heeft, is hij niet meer te stoppen: hij knutselt en experimenteert erop los. Hij bouwt zijn eigen museum, met plaats voor al zijn kunstwerken en uitvindingen! Hij toont hoe je zelf een groot kunstenaar kunt worden en een plekje in zijn museum kunt versieren.

Breng samen met Max een bezoek aan grote musea en haal inspiratie uit kunstwerken en uitvindingen. Max leert je kijken en praten over wat je ziet. Samen met hem experimenteer je met allerlei materialen en maak je de gekste dingen.

Illustrator Ellen Cornelis en Max tonen creatieve kinderen stap voor stap en op een speelse manier hoe ze van elke dag een knutselfestijn kunnen maken. Een boek boordevol originele ideeën voor je eigen knutselprojecten.
Boek bekijken

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.