Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbalie.


 

Diverse auteurs - DE GENERATIESHOW QUIZBOEK

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Diverse auteurs - DE GENERATIESHOW QUIZBOEK
Schrijver: Diverse auteurs
Titel: DE GENERATIESHOW QUIZBOEK
ISBN: 9789089311115
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Bijzonderheid: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.
Prijs: € 8,85
€ 3,00
Meer info Welke superslanke lolita was in de jaren 60 de moeder van alle topmodellen? Wie was de bedenker van de tv-reeksen De Collegas en Het Pleintje? Welke gitarist speelde zowel bij Vaya Con Dios, The Scabs als bij Arbeid Adelt!? Hoe ging nu ook weer het refrein van Urbanus Bakske vol met stro?
Van Keromar tot Sesamstraat, van hotpants tot punk, van Tamagotchi tot Marilyn Monroe, van BMX tot YMCA: Bart Peeters peilt in De Generatieshow naar ons aller kennis van de jaren 60 tot nu.
Dit quizboek van De Generatieshow schotelt je liefst 400 vragen voor over muziek, film, televisie, mode, trends en rages uit de jaren 60, 70, 80, 90 en 2000. Allemaal nieuwe en toffe vragen die een perfecte aanvulling zijn bij het tv-programma.
Boek bekijken

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.