Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbalie.


 

Volkert Vos - Gevonden Voorwerpen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Volkert Vos - Gevonden Voorwerpen
Schrijver: Volkert Vos
Titel: Gevonden Voorwerpen
ISBN: 9789077014080
Uitgever: Te Producties
Bijzonderheid: Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 2. Jaar: 2006. Taal: Nederlands.
Prijs: € 13,35
€ 3,00
Meer info Op zoek naar een leuke lamp, een houten keukenbank uit Oost-Europa, een schoolwandkaart uit de jaren 60, een collectie stempels, een weegschaal of andere 'gevonden voorwerpen'? In Nederland worden honderden rommelmarkten per jaar gehouden; in Gevonden Voorwerpen vind je er ruim 150, die stuk voor stuk worden beschreven. Gekeken is naar omvang (20 tafeltjes in een buurthuis in Terweksel zul je niet vinden), uitstraling en sfeer (veel vlooienmarkten in sporthallen staan er niet in) en aanbod: we hebben gezocht naar markten waar de nadruk ligt op tweedehands spulletjes van particulieren en de hobby-handelaren'. Ook vind je een aantal jaarlijkse markten die door bv de kerk of een vereniging worden georganiseerd, omdat het aanbod daar vaak interessant is.
Achterin staan registers waarmee je op postcode en op dag kunt zoeken, voor optimaal zoekgemak. En de kringloopwinkels staan er ook in, mét juiste openingstijden, omdat die vaak afwijken van gewone winkeltijden.
Kortom, voor iedereen die wel eens rondstruint op een rommelmarkt, of dat had willen doen maar hem juist weer miste, een onmisbaar en vooral heel leuk boekje.
Boek bekijken

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.