Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbalie.


 

Antonio Carluccio - Pasta

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Antonio Carluccio - Pasta
Schrijver: Antonio Carluccio
Titel: Pasta
ISBN: 9789060975008
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Bijzonderheid: Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2000. Taal: Nederlands.
Prijs: € 26,90
€ 3,00
Meer info Al zeven decennia lang eet en kookt Antonio Carluccio pasta, en hij is er nog steeds dol op. In dit prachtige nieuwe boek combineert hij zijn enorme kennis met zijn enthousiasme om nieuwe recepten te bedenken.
Antonio leidt ons om te beginnen langs de verschillende soorten pasta en doet daarna uit de doeken hoe je een goede saus met de juiste pastavormen combineert. Met behulp van stap-voor-stap instructies laat hij zien hoe je zelf verse pasta maakt.
Zijn onweerstaanbare recepten omvatten zowel de geliefde klassiekers als heerlijke regionale specialiteiten. Het zijn recepten voor soepen, hoofdgerechten, salades en zelfs desserts, en ze variëren van de traditionele verse tagliatelle met ragù alla bolognese tot moderne gerechten als sedani met wodka en gerookte zalm.
Antonio Carluccio's 'Pasta' biedt alle informatie die je nodig hebt om een volmaakt pastagerecht te maken.
Boek bekijken

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.