Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbalie.


 

A.M. Nijssen - PM-reeks - Durven delegeren

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: A.M. Nijssen - PM-reeks  -   Durven delegeren
Schrijver: A.M. Nijssen
Titel: PM-reeks - Durven delegeren
ISBN: 9789024416639
Uitgever: Uitgeverij Boom/Nelissen
Bijzonderheid: Gebruikte staat, enkele bladzijde met potlood, pen of marker bewerkt. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 7,40
€ 3,00
Meer info PM-reeks - Durven delegeren 1e druk is een boek van A.M. Nijssen uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024416639

In het boek Durven delegeren staan technieken beschreven die de manager in staat stellen om op een professionele wijze te delegeren. Aan bod komen: het kiezen van de juiste medewerker voor een bepaalde taak, het bepalen van de doelstellingen, het overdragen van bevoegdheden, het coachen, het inbouwen van controlepunten, maar ook het venijn van het opwaarts delegeren. Zo kan de manager effectief gebruikmaken van zijn eigen tijd en kweekt hij een sterk team dat resultaatverhogend werkt. Daarbij worden ook de talenten van zijn medewerkers ontwikkeld, waardoor voor hen nieuwe uitdagingen ontstaan en de motivatie sterk wordt vergroot. Ook de organisatie profiteert van deze technieken omdat door toepassing ervan de beslissingssnelheid wordt vergroot en de continu teit wordt gewaarborgd.
Het boek is geschreven voor iedereen die leiding geeft in wat voor organisatie dan ook. Het is ook voor studenten die zich op een leidinggevende functie voorbereiden.
Andr M. Nijssen begon zijn loopbaan als leraar. Later was hij directeur bij twee multinationals en was gastdocent aan de Rijksuniversiteit van Gent. Hij schreef veel artikelen in vakbladen en heeft een groot aantal publicaties op zijn naam staan.
Boek bekijken

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.