Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbalie.


 

Jef de Jager - Albert Heijn

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jef de Jager - Albert Heijn
Schrijver: Jef de Jager
Titel: Albert Heijn
ISBN: 9789079679089
Uitgever: Lindonk & de Bres
Bijzonderheid: Zeer goed, kan zeer lichte gebruikssporen hebben. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.
Prijs: € 23,90
€ 3,00
Meer info Herziene biografie Albert Heijn verschijnt met de Boekenweek
Vlak voor de Boekenweek met als thema ‘Curriculum vitae - Geschreven portretten' komt de herziene editie uit van de biografie van Albert Heijn.
Over de vorige editie werd gezegd:
‘De biografie van Albert Heijn leest als een avonturenroman met af en toe de intimiteit van een dagboek.’ De Telegraaf
‘Hier ligt een boek op tafel dat de lezer met rode oortjes door de pagina’s jaagt en toch niet zou misstaan als verplichte studieliteratuur.’ Financieel Dagblad
Een ondernemer is in Nederland nauwelijks een mens van vlees en bloed, maar een bedrijf, aangevuld met wat persoonlijke hobby’s en een visie op de maatschappij – totdat in 1997 deze levensbeschrijving van Albert Heijn (1927 - 2011) verscheen! De kruidenier die geplaagd werd door polio, huwelijkstragiek en de moord op zijn broer Gerrit Jan, maar desondanks optimistisch bleef en met Koninklijke Ahold de grootste omzetstijging uit de Nederlandse geschiedenis realiseerde. Van het boek verschenen zeven drukken. Bij deze verschijnt een geheel herziene en geactualiseerde druk.
Schrijver en cultureel antropoloog Jef de Jager (1949) publiceerde een twintigtal boeken over mensen in allerlei verbanden. De geschiedenis van Ahold behandelde hij in Arm en rijk kunnen bij mij hun inkopen (1995). Op eerder werk reageerde de kritiek: ‘De Jager schrijft met de pen van een romancier en de blik van een cultureel antropoloog.’

ISBN: 978-90-79679-08-9
Verkoopprijs: 17,95 euro
Uitgever: Van Lindonk & De Bres
Verschijningsdatum: 12 maart 2011

Verkrijgbaar via de boekhandel
www.ahboek.nl
www.vldb.nl
Bijlage: Omslag
PDF van het boek is op aanvraag verkrijgbaar
Boek bekijken

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.