Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbalie.


 

Henk Hokke, H. Hokke - De Geest Van Meester Thijs

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Henk Hokke, H. Hokke - De Geest Van Meester Thijs
Schrijver: Henk Hokke, H. Hokke
Titel: De Geest Van Meester Thijs
ISBN: 9789027663382
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij
Bijzonderheid: Zeer goed, kan zeer lichte gebruikssporen hebben. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2006. Taal: Nederlands.
Prijs: € 15,35
€ 3,00
Meer info Londen, 1847. De zestienjarige Jim is assistent van de goochelaar Wallace Blackstone. Het gaat niet zo goed met het theater waar ze werken. Als het op een noodlottige dag moet sluiten, gaan Jim en Wallace op zoek naar een nieuwe truc om het theater er weer bovenop te helpen. Ze komen op het spoor van de truc van de eeuw, maar al snel blijkt dat ze niet de enigen zijn. En alsof Jim al niet genoeg aan zijn hoofd heeft, is er nog de mysterieuze Amanda... Wat heeft zij met dit alles te maken?
Boek bekijken

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.