Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbalie.


 

Van Swaaij, Jean Klare - Atlas van de belevingswereld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Van Swaaij, Jean Klare - Atlas van de belevingswereld
Schrijver: Van Swaaij, Jean Klare
Titel: Atlas van de belevingswereld
ISBN: 9789076522081
Uitgever: Meteor Press
Bijzonderheid: Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 14. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.
Prijs: € 8,30
€ 3,00
Meer info Flaptekst Atlas en Zakatlas van de Belevingswereld

ISBN 9076522081 (atlas) en 9076522103 (zak)


e e n t o e l i c h t i n g o p d e B e l e v i n g s w e r e l d

Op het eerste gezicht ziet u kaarten uit een atlas van een ver weg gelegen gebied, maar een nadere blik leert dat u naar een andere wereld kijkt. Het is de herkenbare wereld van de gedachten en belevenissen! De traditionele namen van plaatsen,rivieren, gebergten etc. (de topografie) werden vervangen door begrippen, ideeën en aspecten van het leven. Hierdoor onstond een andere en originele wereldkaart. Niet de Aarde maar het bestaan is in
beeld gebracht!De landen en streken die u in deze atlas aantreft zijn bijvoorbeeld ideeënstroom, moerassen vanverveling, bergen van werk, de ontberingen,het grote genieten, onbekend terrein, leegte,verandering, kennis, De vergankelijkheid,
vulkanen van passie, herstellen, kilte, groei,vergeten eilanden, thuis, geheim, haute cuisineen elders.De Belevingswereld is een originele en verhelderendeweergave van ervaringen, gevoel en belevenissen.De Belevingswereld biedt de toeschouwer eenvrolijke blik op de kwesties van het bestaan.Een persoonlijke gids voor het voorkomen(of juist bevorderen) van dwalen op de grootste reis van elk mens, het leven zelf.
Boek bekijken

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal of bancontact betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.