Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbalie.


 

Magali Gorré - Zweetsokken En Prada-Rokken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Magali Gorré - Zweetsokken En Prada-Rokken
Schrijver: Magali Gorré
Titel: Zweetsokken En Prada-Rokken
ISBN: 9789049900229
Uitgever: T&m Publishers
Bijzonderheid: Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2006. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,90
€ 3,00
Meer info Magali Gorré is getrouwd met voetballer Dean Gorré (onder andere bekend van Ajax en Feyenoord ). Samen hebben ze drie zoontjes. Het gezin Gorré woont al een aantal jaren in Engeland waar Dean nu coach is bij een Engelse club. Magali schreef een boek over haar leven als voetbalvrouw, de ups en downs, de glamour en de keerzijde. Ze wil laten zien dat het leven van een voetbalvrouw niet altijd over rozen gaat, dat het vaak wordt het geromantiseerd. Magali is direct en humoristisch en slaagt er met dit boek in elke vrouw het gevoel te geven dat voetbalvrouwen in werkelijkheid niet anders zijn dan zij. Ze hoopt dat haar boek een uitkomst is voor al die vrouwen die tijdens het WK geen zin hebben om met hun man mee te kijken naar alle wedstrijden, maar wel een beetje willen meepraten over het voetbalwereldje.
Boek bekijken

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal of bancontact betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.