Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbalie.


 

C. Gadourek - Albert Camus

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: C. Gadourek - Albert Camus
Schrijver: C. Gadourek
Titel: Albert Camus
ISBN: 9789023236023
Uitgever: Gorcum B.V., Koninklijke van
Bijzonderheid: Veel bladzijden met potlood, pen of marker bewerkt. Kan ook een beschadiging, of grote vouw hebben.. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2000. Taal: Nederlands.
Prijs: € 12,24
€ 3,75
Meer info ''Verklaringen en overpeinzingen voor de Nederlands- talige lezer die Camus wil lezen, of herlezen, en begrijpen.
Geschreven zonder vakjargon, in een heldere, sobere stijl, direct gericht op uitleg. Deskundigen vinden hier analyses die speculaties vermijden en die nauw aansluiten bij Camus’ presentatie van de personages. De schrijfster doet recht aan Camus’ poging zijn oeuvre te plannen als een geheel dat, stap voor stap, bekijkt wat de moderne mens, die geen geloof vindt in doctrinair geloof, kan doen met zijn leven. De, bij eerste lezing, amorele hoofdpersoon van De vreemdeling zowel als de negatief overkomende hoofdpersonen uit De val krijgen er hier een andere dimensie bij.

Carina Gadourek promoveerde (in 1963) cum laude op een in het Frans gesteld proefschrift over Camus, dat snel was uitverkocht. Pas nadat het postume werk van Camus was gepubliceerd (in 1994), was het zinvol op veler verzoek beschouwingen in het Nederlands uit te werken. De schrijfster publiceerde in 1986 een analyse van zeven romans van Faulkner.''
Boek bekijken

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 250.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €2,95 (brievenbus) en €4,95 (pakket)
- We verzenden ook naar België voor €4,95
- Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.