Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Visser, Frank - de schakel, Een documentaire uit de Tweede Wereldoorlog. Een selectie authentieke verhalen van Nederlandse Engelandvaarders, aan de hand van dagboeken, rapporten, brieven en uitgebreide persoonlijke interviews. Geillustreerd in zw/w.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Visser, Frank - de schakel, Een documentaire uit de Tweede Wereldoorlog. Een selectie authentieke verhalen van Nederlandse Engelandvaarders, aan de hand van dagboeken, rapporten, brieven en uitgebreide persoonlijke interviews. Geillustreerd in zw/w.
Schrijver: Visser, Frank
Titel: de schakel, Een documentaire uit de Tweede Wereldoorlog. Een selectie authentieke verhalen van Nederlandse Engelandvaarders, aan de hand van dagboeken, rapporten, brieven en uitgebreide persoonlijke interviews. Geillustreerd in zw/w.
ISBN: 9789023580942
Uitgever: forum boekerij ad m c stok zhu
Bijzonderheid: 1976 - Gebonden blauwlinnen met goud-opdruk Harde Kaft - 431 blz - goede staat - geen stofomslag 9789023580942 074
Prijs: € 5,00
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.