Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Wilhelmina - Eenzaam maar niet alleen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wilhelmina - Eenzaam maar niet alleen.
Schrijver: Wilhelmina
Titel: Eenzaam maar niet alleen.
ISBN:
Uitgever: Amsterdam, W. ten Have
Bijzonderheid: 1963, 7e druk 451 pp, Gebonden zonder stofomslag, geillustreerd met in zwartwit afgedrukte tekeningen/schilderijen van Wilhelmina zelf en foto's van haar en onder meer haar moeder Emma, haar man Hendrik en haar dochter Juliana.
Prijs: € 5,00
Meer info Het zijn geen echte memoires, het is geen autobiografie. Het in 1959 voor het eerst verschenen 'Eenzaam maar niet alleen' is (in de woorden van Wilhelmina's biograaf Fasseur) veeleer 'een heilsboodschap met autobiografische elementen'. Zoals Wilhelmina (1880-1962) in haar voorwoord schrijft, is haar leven 'Door God geleid'. Uiteraard is er aandacht voor verhalen uit haar jeugd, over haar huwelijk, haar echtgenoot (en diens bekering tot de universele God!) en haar vijftigjarige regeerperiode (van 1898-1948), maar alles wordt bezien vanuit de 'wil om Christus te dienen'. Deze ongewijzigde elfde druk is net als de voorgaande uitgaves geillustreerd met in zwartwit afgedrukte tekeningen/schilderijen van Wilhelmina zelf en foto's van haar en onder meer haar moeder Emma, haar man Hendrik en haar dochter Juliana.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18 .00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.