Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Pease, B. - Het Pease relatie-testboek / waarom mannen niet... waarom vrouwen altijd...

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pease, B. - Het Pease relatie-testboek / waarom mannen niet... waarom vrouwen altijd...
Schrijver: Pease, B.
Titel: Het Pease relatie-testboek / waarom mannen niet... waarom vrouwen altijd...
ISBN: 9789027487391
Uitgever: spectrum
Bijzonderheid: 2004, Gebonden, zgan Samenvatting Het pease relatie-testboek 1e druk is een boek van A. Pease uitgegeven bij Unieboek | Het Spectrum. ISBN 9789027487391 Kun je luisteren of vooral praten? Hoe vaardig ben je met parkeren? Ben je romantisch? Hoe zit h
Prijs: € 5,00
Meer info 13 Samenvatting
Het pease relatie-testboek 1e druk is een boek van A. Pease uitgegeven bij Unieboek | Het Spectrum. ISBN 9789027487391

Kun je luisteren of vooral praten? Hoe vaardig ben je met parkeren? Ben je romantisch? Hoe zit het met jouw leugentjes om 'bestwil'? Kunnen jullie communiceren? Hoe denkt jouw partner nou echt over sex, liefde en huwelijk?
Allan en Barbara Pease presenteren op humoristische wijze verschillende tests - soms verschillend voor mannen en vrouwen - waardoor je beter inzicht krijgt in de relatie die jij met je partner hebt.
Allan en Barbara Pease geven trainingen over communicatie. Ze zijn de auteurs van onder andere internationale bestsellers als Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen en Waarom mannen liegen en vrouwen altijd schoenen kopen. Lezers van die boeken kunnen nu nagaan of zij dingen hebben veranderd in de manier waarop ze met hun partner omgaan.
Toon minder
Productspecificaties
Inhoud
Taal
Nederlands
Bindwijze
Hardcover
Druk
1
Verschijningsdatum
juni 2004
Afmetingen
Afmeting: 20,5 x 13 x 1,7 cm
Aantal pagina's
174 pagina's
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.