Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Marashinsky, A. S. - Zeemeerminnenmagie / ontdek de magische werels van de watervrouw

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Marashinsky, A. S. - Zeemeerminnenmagie / ontdek de magische werels van de watervrouw
Schrijver: Marashinsky, A. S.
Titel: Zeemeerminnenmagie / ontdek de magische werels van de watervrouw
ISBN: 9789069636917
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheid: 2005, Paperback / softback, als nieuw In de mythologie spelen (zee)meerminnen een speciale rol. Deze watergeesten (half vrouw, half vis) staan bekend om hun voorspellende gaven en hebben menige verliefde zeeman in het verderf gestort. Zeemeerminnenma
Prijs: € 5,00
Meer info 241 In de mythologie spelen (zee)meerminnen een speciale rol. Deze watergeesten (half vrouw, half vis) staan bekend om hun voorspellende gaven en hebben menige verliefde zeeman in het verderf gestort. Zeemeerminnenmagie geeft een duizelingwekkende hoeveelheid informatie over de rol die deze mythische waterwezens spelen in de zoektocht naar je ware zelf.
Meerminnen, sirenen, waternimfen bezitten een sterke en soms gevaarlijke vrouwelijke kracht. Met behulp van deze magische zeevrouwen zwemmen we zomaar ons onderbewustzijn binnen en ontketenen we de wilde, betoverende godin die in ons schuilt.
Het boek bevat geleide meditaties, rituelen, recepten en allerhande tips om deze vrouwelijke kracht in jezelf te ontdekken.

Amy Sophia Marashinsky, schrijfster, trommelaarster, ceremonialiste en 'keukenheks', geeft tal van workshops op het gebied van transformatie en sjamanisme. Haar Godinnenorakel werd inmiddels driemaal herdrukt.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.