Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

pirincci, deen - Wat de kat kan

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: pirincci, deen - Wat de kat kan
Schrijver: pirincci, deen
Titel: Wat de kat kan
ISBN: 9789029534291
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheid: 1996, 184pp, Paperback / softback als nieuw 049 9789029534291 De oude Egyptenaren waren al gevoelig voor de geheime fascinatie die uitgaat van de kat en die door de eeuwen heen onder alle volkeren is blijven bestaan. Maar wat weten we nu feitelijk va
Prijs: € 5,00
Meer info De oude Egyptenaren waren al gevoelig voor de geheime fascinatie die uitgaat van de kat en die door de eeuwen heen onder alle volkeren is blijven bestaan. Maar wat weten we nu feitelijk van dit edele dier? Bestsellerauteur Akif Pirinyci en psycholoog Rolf Degen verzamelden de laatste wetenschappelijke inzichten en maakten het beste en het leukste boek over katten dat menselijkerwijs mogelijk is. Zij schreven over hun reukvermogen, hun tast- en smaakzin, buitengewone intelligentie, leervermogen en over dc persoonlijkheidsverschillen tussen katten onderling. Zij deden dat alles nederig onder het motto: de mens wikt maar felis cutusbeschikt. Van deskundig en vooral ook kritisch commentaar voorzien door Francis, de wereldberoemde held van Piringci's succesvolle kattencrimi's Felidae en Francis.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.