Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Winterson, J. - De passie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Winterson, J. - De passie
Schrijver: Winterson, J.
Titel: De passie
ISBN: 9789035119338
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheid: 1997 ppb. goede staat 187 pag "Jeanette Winterson (1959) schrijft romans, verhalen, essays en kinderboeken. In 1985 kwam haar debuut, Sinaasappelen zijn niet de einige vruchten, uit. De BBC bewerkte deze roman tot een televisieserie, die onder de tit
Prijs: € 10,00
Meer info "Jeanette Winterson (1959) schrijft romans, verhalen, essays en kinderboeken. In 1985 kwam haar debuut, Sinaasappelen zijn niet de einige vruchten, uit. De BBC bewerkte deze roman tot een televisieserie, die onder de titel Sinaasappels en demonen in ons land door de NOS werd uitgezonden.Voor The Passion uit 1987 ontving Winterson de John Llewelyn Rhys Memorial Prize. Voor Sexing the cherry (1989) de E. M. Forster Award. In 2006 werd ze voor haar verdiensten voor de literatuur benoemd tot Officer of the British Empire.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.