Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Delacour, J.B. - Over de drempel van de dood

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Delacour, J.B. - Over de drempel van de dood
Schrijver: Delacour, J.B.
Titel: Over de drempel van de dood
ISBN: 9789020248241
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheid: 175, Gebonden,met s.o. 192 pag redelijke staat OVER DE DREMPEL VAN DE DOOD Bewijzen van een voortbestaan Berichten van ""klinisch"" gestorvenen
Prijs: € 5,00
Meer info Tot op heden is nooit een boek verschenen, waarin zo duidelijk de omstandigheden beschreven worden van mensen die klinisch dood zijn geweest. Hier vindt u het relaas van een aantal mensen die op de grens van leven en dood stonden. Sommigen waren een kwartier, anderen dagen dood. Het ""daarvandaan is nooit iemand teruggekomen"" gaat niet meer op. Klaarblijkelijk bestaat er geen dood. De meeste in het leven teruggekeerden nemen de artsen de ingreep voor de terugkeer nogal kwalijk. Te ervaringen komen onder meer van een aantal vooraanstaande personen, zoals de Franse toneelspeler Dani l G lin die in 1971 in Isra l een zware hartaanval kreeg, van Curd J rgens, van Charies Aznavour en van de ballerina Janine Charrat die bijna levend verbrandde. Het fenomeen Theresa Laffeld doorstond koortsaanvallen tot 48 graden. In een kunstmatige slaap vertelt zij van vorige levens. Of men in re ncarnatie gelooft of niet, er zijn meer overeenkomstige gevallen bekend. Bekende hersenspecialisten, psychologen, psychiaters, artsen en professoren komen aan het woord. Een boek dat ons iets meer vertrouwd maakt en verzoent met het grote onbekende ""niets""."
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.