Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Packer, A. - De duik

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Packer, A. - De duik
Schrijver: Packer, A.
Titel: De duik
ISBN: 9789023414537
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheid: 2004, ppb 507pp,redelijke staat De duik is een aangrijpende roman over innerlijke stijd, over de moeilijke keuze tussen leven voor de ander en trouw blijven aan jezelf.
Prijs: € 5,00
Meer info Het veilige leven van Carrie in een klein Amerikaans provinciestadje verandert van het ene op het andere moment wanneer haar verloofde en jeugdliefde Mike bij een duik in ondiep water zijn nek breekt en verlamd raakt. Het pijnlijke is dat Carrie al voor het ongeluk besefte dat ze niet gelukkig was met Mike. Ondanks hevige schuldgevoelens besluit ze dat ze haar eigen leven niet wil opgeven. Ze vertrekt naar New York en wijdt zich aan haar grote passie: mode. Innerlijk blijft ze verscheurd, totdat ze terugkeert naar Madison. Haar thuiskomst heeft onverwachte gevolgen. De duik is een aangrijpende roman over innerlijke stijd, over de moeilijke keuze tussen leven voor de ander en trouw blijven aan jezelf.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.