Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Oosterbaan, N. - Dating / hoe je die leuke man vindt, verleidt en houdt

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Oosterbaan, N. - Dating / hoe je die leuke man vindt, verleidt en houdt
Schrijver: Oosterbaan, N.
Titel: Dating / hoe je die leuke man vindt, verleidt en houdt
ISBN: 9789021540627
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheid: 2003, 125pp, zgan 38 9789021540627 Je bent vrouw, tussen 30 en de 40 jaar en je hebt het allemaal prima voor elkaar. Sterker nog, eigenlijk ben je best gelukkig. Alleen die leuke man ontbreekt. Dat is jammer. Maar actief op zoek gaan vind je ook weer
Prijs: € 5,00
Meer info Je bent vrouw, tussen 30 en de 40 jaar en je hebt het allemaal prima voor elkaar. Sterker nog, eigenlijk ben je best gelukkig. Alleen die leuke man ontbreekt. Dat is jammer. Maar actief op zoek gaan vind je ook weer zo wat. Gelukkig kun je tegenwoordig daten. En dat is helemaal van deze tijd. De datingmogelijkheden zijn dan ook eideloos: internet, bemiddelingsbureaus, contactadvertenties, speciale feesten, diners, vakanties en meer. In dit boekje staan de belangrijkste mogelijkheden op een rij. Aangevuld met handige adressen, verhalen van ervaren daters, ingrediënten voor een geslaagde eerste afspraak, antwoord op de vraag hoe je die leuke man verleidt en wat tips om hem daarna zo lang mogelijk te houden. Kortom, een luchtig en overzichtelijk boekje, speciaal voor alle vrouwen die op zoek zijn (of willen gaan) naar een leuke man.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.