Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

wester, r - droomreizen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: wester, r - droomreizen
Schrijver: wester, r
Titel: droomreizen
ISBN: 9789025496289
Uitgever: Contact
Bijzonderheid: 2004, 221pp, Paperback / softback 221 p zgan 023 Voor de veertiende keer selecteerde Rudi Wester de beste reisverhalen van het voorbije jaar. De bundel geeft traditiegetrouw een representatief overzicht van in Nederlandse en Belgische kranten
Prijs: € 5,00
Meer info Voor de veertiende keer selecteerde Rudi Wester de beste reisverhalen van het voorbije jaar. De bundel geeft traditiegetrouw een representatief overzicht van in Nederlandse en Belgische kranten en tijdschriften verschenen reisverhalen van zeer uiteenlopende schrijvers. Van gerenommeerde reizigers tot beginners in het metier, van befaamde schrijvers en journalisten tot onbekenden die de eerste voet zetten op het pad van de reisliteratuur. Droomreizen is zowel voor de thuisblijver als voor de avontuurlijke reiziger een heerlijk boek.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.