Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Nieuwenhuys - Ziet de dag komt aan / druk 4

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nieuwenhuys - Ziet de dag komt aan / druk 4
Schrijver: Nieuwenhuys
Titel: Ziet de dag komt aan / druk 4
ISBN: 9789021493022
Uitgever: Querido's Uitgeverij BV, Em.
Bijzonderheid: 1975, ppb , 189pp gelezen 089 Dat van deze bundel - deel 2 van de zesdelige Salamanderreeks "Proza en Poezie van 1200 tot heden" - al zeven drukken verschenen, maakt een aanschaf-informatie eigenlijk overbodig. Gedichten en prozafragmenten, dee
Prijs: € 5,00
Meer info Dat van deze bundel - deel 2 van de zesdelige Salamanderreeks "Proza en Poezie van 1200 tot heden" - al zeven drukken verschenen, maakt een aanschaf-informatie eigenlijk overbodig. Gedichten en prozafragmenten, deels overbekend deels zelden aangetroffen, vormen samen een aantrekkelijk beeld van de 17e eeuw. Persoonlijk heb ik, vooral in uitgaven mede bestemd voor het onderwijs, bezwaar tegen annotaties achter en onder de tekst, hier zelfs achterin de bundel. Daar raadplegen leerlingen ze zeker niet. Ook zijn ze wel heel summier. De biografische notities zijn levendig en instructief. Aanbevolen.

(NBD|Biblion recensie, Dr. P.H. Schroder)
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.